main banner

Prima pagina

 

 

REABILITARE GRADINIŢĂ VORNICENI

Autoritățile locale, în frunte cu domnul primar Toader Leampar, au dovedit că, atunci când se dorește cu adevărat crearea unor condiții civilizate pentru buna desfasurare a procesului instructiv-educativ, se pot realiza lucruri cu care comunitatea locala se poate mândri astăzi şi chiar în viitor.

Astfel,in vara anului trecut a început derularea proiectului “Reabilitare grădiniţă Vorniceni”. Lucrările s-au desfaşurat în mare parte într-un ritm destul de alert,dar din cauza unor situaţii care au avut un vădit caracter obiectiv,recepţia a fost întârziată.

Odată cu începerea cursurilor în 11 ianuarie 2017,beneficiarii direcţi ai acetei investiţii,preşcolarii Grădiniţei nr.1 Vorniceni şi-au început activitatea în localul reabilitat.

Urmare a derulării acestui proiect de reabilitare,putem afirma că sunt îndeplinite cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea procesului instructiv-educativ a copiilor din cadrul grădiniţei şi condiţii optime pentru cadrele didactice care se ocupă de instruirea acestor copii preşcolari.

Astăzi 11 ianuarie a avut loc şi o slujbă de sfinţire a acestui local,la care au participat reprezentanţii primariei,a şcolii,cadre didactice,părinţi ai copiilor şi nu în cele din urmă,copiii preşcolari.

Astfel,din partea Primariei,au fost prezenţi la eveniment domnul primar Toader Leampăr,domnul viceprimar Irimia Gheorghe,domnul Ioan Istrate consilier al primarului şi doamna Jijie Maria.

Din partea Şcolii Gimnaziale Nr.1 a fost prezentă  domnişoara Honciuc Karmen Brinduşa directoarea unităţii,doamna Slabu Geta şi doamna Iftodie Doina-profesori pentru îvăţământul preşcolar ,doamna profesoară Volari Adriana şi domnul Mihai Irimia.

Slujba  de sfinţire a fost oficiată de preot Constantin Ioan, alaturi de domnul profesor religie Corolea Marian.

În cele ce urmează vă redăm câteva aspecte din timpul ceremoniei de astăzi şi din interiorul localului.

 

Meniu

Legaturi

Contor vizitatori

105957
Vizitatori online 32